Supersport Black EVO Audi B5 FWD

Allt från hjulupphängning till motorer och annat som handlar om teknik.

Supersport Black EVO Audi B5 FWD

Inläggav j0kke » tis 20 okt 2015, 04:37

Heisann!
Har litt "problemer" med coilsene bak, kan hende at det er fordi fjørene ikke har sitti seg skikkelig ennå, men hvertfall.
De ligger og hopper på topplagrene, som at de ikke er stramma skikkelig til, men skruen er helt i bunn på coilene, å kjører jeg den endå lengre ned, typ innafor godkjent høyde, så ligger den og hopper, og jeg kan IHVERTFALL ikke skru de i bunn, for da har jeg ikke mer topplagre, støtdempertårn igjen.... Vær så snill, hjelp en fortvilet ihjelskrudd, og kanskje snart skalla og forvirret sjel...!
Dunkelyden kommer bare på returen når bilen har gått ned og skal opp igjen. Og jeg har prøvd og vri på fjørene for å se om alt sitter og det gjør det, topplagrene ble løfta av og montert som de sto på det gamle senkesettet.
Skal dere høre en vits? Norge.
Användarvisningsbild
j0kke
Noob
 
Namn: Jokke
Bil: Audi A4 B5
Inlägg: 40
Blev medlem: sön 16 feb 2014, 22:27
Ort: West

Återgå till Teknik

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster

About OijOij

We are a few creative and confident souls striving after the ultimate lifestyle society. The goal is not to create trends nor to influence others. The goal is to feel free in what we do, regardless of what we do.

We’re moving boundaries by doing what we are passionate about and to show that anything is possible as long as you put your heart into it.

OijOij - Create your own goals