Sida 1 av 1

NY GENERATION TAR ÖVER

InläggPostat: sön 23 apr 2017, 20:13
av jens
Hejdå

Då var det dags för mig att med tudelade känslor skriva följande till er medlemmar, vi kastar in handduken & lämnar över OijOij till en ny generation som kommer jobba vidare med sin digitala familj under varumärket som är OijOij. Jag tror det är dags att inse att vi gamla rävar som varit med från början har blivit till åren och så mycket andra saker har tagit upp större delen av våra liv så där finns inte riktigt utrymme längre för att driva OijOij som det var tänkt att vara.

Vi sa redan från början att den dagen vi ledsnar drar vi bara ut pluggen men på något sätt kändes det olustigt att döda vad som under 8 hela år varit en stor del av mitt & många andras liv. Istället väljer jag att skicka vidare facklan till Kristoffer Zakrisson som brinner helt otroligt för vad vi gör och har den motivationen som vi numera saknar. Tillsammans med Michel Silva & ett gäng andra så kommer han att förnya OijOij och dra vidare det på FB. (Mer information kommer senare) där man kommer kunna ansöka på oijoij.com för att gå med och detta i sin tur innebär att forumet kommer stängas ner.

Vi vill passa på att tacka alla människor som bidragit med skratt, tårar, projekttrådar, galenskaper, event, fyllor och allt annat som gjort att jag med stolthet känner att dessa år inte bara har utvecklat mig som person utan också har gett mig vänskaper för livet. Det sistnämnda har ju hela tiden varit syftet med OijOij så i det avseendet får vi väl ändå påstå att vi har lyckats rätt bra..

Det nya gänget kommer fortsätta husera på Oslo Motor Show, Elmia & diverse andra platser och jag tvivlar inte en sekund på att det kommer innebära en om möjligt ännu större värme, underlag för nya vänskaper & störda upptåg. Jag kan bara önska er lycka till & jag hoppas ni kommer ha lika kul som vi har haft det under alla år.

Vi älskar er alla.
Kram

Re: NY GENERATION TAR ÖVER

InläggPostat: mån 24 apr 2017, 07:20
av viGGe
Man visste att denna dagen skulle komma, men lik förbannat känns det jävligt sorgligt.
Tack för allt ni gjort för oss under åren, vänskapen, fyllorna & skratten <3

Re: NY GENERATION TAR ÖVER

InläggPostat: mån 24 apr 2017, 11:50
av agneto
Har flertalet vänner för livet och många fler bekantskaper som jag kanske aldrig träffat om det inte varit för oijoij.

Det jag uppskattat mest förutom alla vackra bilar och annat i användares inlägg är att allt varit så sjukt välstädat, väldesignat och legat i framkant rent utseendemässigt i alla lägen.

Tack Jens, John och alla andra!

Re: NY GENERATION TAR ÖVER

InläggPostat: fre 28 apr 2017, 11:22
av Wille
Vill passa på att säga hej då och tack!

Tack till alla medlemmar som gjort åren av allt slit värt besväret, för det har verkligen varit ett kärt besvär! Jag har träffat så mycket folk som gett mig både glädje och vänskap för livet!

Nu hoppas jag kunna få upp gnistan för bilar igen själv och hoppas vi ses där ute på träffar och events!

Stort lycka till till grabbarna som tar över rodret och gör något nytt och fräscht av Oijoij igen!

Puss hej! <3

Re: NY GENERATION TAR ÖVER

InläggPostat: tis 02 maj 2017, 22:27
av patrik_a
All kärlek till de vänner jag fått genom Tyskstuk.de/OijOij.
Ett stort lycka till till både Kristoffer och Michel!!

Re: NY GENERATION TAR ÖVER

InläggPostat: lör 05 aug 2017, 09:40
av vipera
Tack för tiden, vi är nog många som inte varit jätteaktiva här men som ändå tagit del av mycket och haft glädje av sidan.

Jag tycker också att ni ska vara stolta över ert arbete och jag är övertygad om att den här sidan har påverkat tyskstuk-stance scenen i Sverige under de år som gått! :clap: