Sida 1 av 2

Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: sön 23 apr 2017, 20:14
av jens
Hejdå

Då var det dags för mig att med tudelade känslor skriva följande till er medlemmar, vi kastar in handduken & lämnar över OijOij till en ny generation som kommer jobba vidare med sin digitala familj under varumärket som är OijOij. Jag tror det är dags att inse att vi gamla rävar som varit med från början har blivit till åren och så mycket andra saker har tagit upp större delen av våra liv så där finns inte riktigt utrymme längre för att driva OijOij som det var tänkt att vara.

Vi sa redan från början att den dagen vi ledsnar drar vi bara ut pluggen men på något sätt kändes det olustigt att döda vad som under 8 hela år varit en stor del av mitt & många andras liv. Istället väljer jag att skicka vidare facklan till Kristoffer Zakrisson som brinner helt otroligt för vad vi gör och har den motivationen som vi numera saknar. Tillsammans med Michel Silva & ett gäng andra så kommer han att förnya OijOij och dra vidare det på FB. (Mer information kommer senare) där man kommer kunna ansöka på oijoij.com för att gå med och detta i sin tur innebär att forumet kommer stängas ner.

Vi vill passa på att tacka alla människor som bidragit med skratt, tårar, projekttrådar, galenskaper, event, fyllor och allt annat som gjort att jag med stolthet känner att dessa år inte bara har utvecklat mig som person utan också har gett mig vänskaper för livet. Det sistnämnda har ju hela tiden varit syftet med OijOij så i det avseendet får vi väl ändå påstå att vi har lyckats rätt bra..

Det nya gänget kommer fortsätta husera på Oslo Motor Show, Elmia & diverse andra platser och jag tvivlar inte en sekund på att det kommer innebära en om möjligt ännu större värme, underlag för nya vänskaper & störda upptåg. Jag kan bara önska er lycka till & jag hoppas ni kommer ha lika kul som vi har haft det under alla år.

Vi älskar er alla.
Kram

Re: Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: mån 24 apr 2017, 21:09
av bjornE
The end of an era.

Tack allihop som spelar roll, jag älskar er! Ni vet vilka ni är! <3

Re: Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: tis 25 apr 2017, 23:05
av RaekmAcKaN
Tråkigt, men förståeligt. En vardagssyssla går i graven.

Re: Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: tis 02 maj 2017, 22:23
av patrik_a
All kärlek till de vänner jag fått genom Tyskstuk.de/OijOij!

Re: Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: tor 04 maj 2017, 07:41
av Enoksson
<3 underbara idioter !

Re: Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: fre 05 maj 2017, 09:42
av THH
Thank you all for the good times! <3

Re: Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: fre 05 maj 2017, 16:38
av Krookus
Sorgligt men jag förstår er!
Mycket galenskaper och nya vänner har det blivit genom åren!

Tack för allt Jens & Company, ni är bäst! <3

Re: Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: tor 11 maj 2017, 18:05
av alindquist
Tack för den här tiden gubbs! Det har varit helt underbart att lära känna er allesammans. Alla underbara minnen och vänner man fått genom åren tack vare er, ni har gjort det så jävla bra! Fy fan vad ni är bra, hoppas vi syns i sommar <3

Re: Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: sön 21 maj 2017, 21:30
av Makkkan
Tråkigt att det tar slut. Kommer ihåg i början av tyskstuktiden när det var hype på breddade plåtfälgar och vw MK1, härliga tider! :)

Re: Forumet stängs ner sista Maj

InläggPostat: sön 28 maj 2017, 19:13
av Gurra--
Känner att man får skriva en rad här också!

Har varit ett gäng grymma år med massa feta projekt och goa minnen, samt alla nya vänner man skaffat här.

Jag antar att det är fler än jag som går in här och slösurfar ganska ofta men tyvärr inte gör så mycket väsen av sig.

Samtidigt som det är tråkigt känns det ändå som ett rätt val, åren går och säkerligen fler än jag som blivit lite avdankade från hardcore "stance".

Jag drar mig ur det här nu. Får väl se hur det går med förvaltningen häröver, kul att alla violentare har något nytt att klistra på vindrutan :lol:

Puss!