Klistrad: Vill du ha en egen projekttråd? Läs här!

Skapa en projekttråd för din bil.

Klistrad: Vill du ha en egen projekttråd? Läs här!

Inläggav john1 » mån 04 jan 2010, 22:37

I takt med att OijOij vuxit så har också antalet projektansökningar ökat dramatiskt. Till en början kände vi att det var nödvändigt att ha ett ansökningsformulär för att säkerställa att projekten höll en hög standard och att de platsade inom kategorin stance/fitment.

Vi tror nu att gemene man har koll på vad OijOij handlar om och vilka projekt som platsar inom denna kategori. För att för både de som jobbar med ansökningarna samt för er medlemmar så slopar vi nu detta ansökningsformulär och öppnar projektdelen för alla. Det är dock viktigt att reglerna nedan följs!

Regler

Vi har utökat projektdelen med två moderatorer som har bra koll på scenen och vad vi strävar efter. Dessa moderatorer kommer att jobba aktivt med att se till så följande punkter:

- Se till så det det finns fokus på bra fitment i projektet oavsett om det är en bil som ska brukas för trackdays, drifting, show & shine eller daily driver. Vi tror inte på mallar och ramar för detta, det är ni som är de kreativa själarna och bör således få fria händer för att kunna utveckla scenen.

- Sortera bort inaktuella & avstannade projekt. De projekt som anses kunna fungera som inspirationskälla i form av byggkvalitet eller som inspiration bildmässigt kommer vi låta ligga kvar.

- Rensa upp i projekttrådar där diskussionerna drar iväg åt fel håll. Det kan till exempel vara diskussioner som inte handlar om bilen i tråden.

- Att kritiken som framförs är konstruktiv, detta för allas trivsel. Att slänga ut sig något i stil med [i] - Det där är fult/ ser ut som skit
är knappast något som vare sig bidrar till något konstruktivt eller den stämning vi eftersträvar. Alla kan vi ha en dålig dag men försök att ventilera det på något annat sätt än här. Upprepade fall kommer leda till att du som användare inte är välkommen tillbaka.

- Hjälpa till vid eventuella funderingar och frågor kring hur det funkar med biluppladdning, filmer o.s.v.


Trådar som bryter mot någon av punkterna kommer tas bort och användaren som skapat tråden kommer att meddelas. De moderatorer som är utsedda att sköta detta är enväldiga och deras beslut kan inte överklagas. Nog med regler och paragrafer, nu fokuserar vi på något betydligt roligare...

..det ska bli kul att se just ditt projekt utvecklas hos oss!


Välkommen!
Axel/Erik™ - www.axelerik.se
Användarvisningsbild
john1
Noob
 
Namn: John Eriksson
Bil: Citroën Berlingo
Inlägg: 3699
Blev medlem: mån 28 jul 2008, 11:09
Ort: Kalmar

Återgå till Projekt

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 5 gäster

About OijOij

We are a few creative and confident souls striving after the ultimate lifestyle society. The goal is not to create trends nor to influence others. The goal is to feel free in what we do, regardless of what we do.

We’re moving boundaries by doing what we are passionate about and to show that anything is possible as long as you put your heart into it.

OijOij - Create your own goals

cron